avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil,mosteniri,drept de proprietate si altele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil,mosteniri,drept de proprietate si altele

tatal meu a murit acum trei ani. fratele lui si sotia lui au murit cu mult inaintea lui.matusa mea a avut un copil anterior casatoriei nerecunoscut de unchiul meu.unchiul meu decedand ultimul cine are dreptul la mostenire avand doi nepoti.mama mea are dreptul la ceva din mostenirea unchiului meu sau noi sau copilul nerecunoscut de unchiul meu .e vorba de o casa si un lot de pamant . va multumesc .X-(
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:41, 24 Iunie 2011
Trebuie sa fie dezbatute toate succesiunile, intai dupa matusa (o vor mosteni sotul si copiii, inclusiv cel anterior casatoriei) si dupa unchiul (il vor mosteni copiii, daca are, iar daca nu, fratii). Daca tatal dvs., ca si frate, va mosteni din bunurile unchiului dvs., atunci la dezbaterea succesiunii dupa tatal dvs. il vor mosteni sotia si copiii sai (in masa succesorala urmand sa intre inclusiv bunurile unchiului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil,mosteniri,drept de proprietate si altele sultanescuflorin sultanescuflorin matusa mea a murit prima. unchiul nostru dupa. matusa mea a avut un copil dintr-o casatorie anterioara nerecunoscut de unchiul meu .tatal nostru in speta ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Mostenire rasuramona rasuramona sotum meu a vut un unchi care a decedat in 1997 si anul acesta in august a decedat si sotia lui ,acesti neavand copii. la succesiune au dreptul si nepotii sau ... (vezi toată discuția)