avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Sunt beneficiara drepturilor de autor pentru lucrarile ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Sunt beneficiara drepturilor de autor pentru lucrarile tatalui meu arhitect?

Buna seara
Sunt fiica unui cunoscut arhitect,care, din pacate,a decedat.Lucrarile lui au ramas posteritatii.As vrea sa intreb daca pot primi drepturi de autor (eu ffind unicul mostenitor) si care sunt demersurile ? multumesc anticipat pt.raspuns.
Ar fi bine sa angajati un avocat serios caruia sa-i furnizati toate datele pe care le detineti si care, dupa evaluarea lor si a situatiei concrete sa va poata spune ce sanse aveti si ce demersuri trebuie sa intreprindeti. Atentie. drepturile de autor sunt protejate timp de 70 de ani dupa moartea autorului !!!

In rest, NUMAI DE BINE !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune titi marina titi marina Va salut, cu stima. Am o nelamurire cu privire la o mostenire, despre care am mai vorbit. Concret: un unchi, devenit autorul meu, a decedat in 1963. Fiind ... (vezi toată discuția)
Stimaţi domni, stimate doamne, cărţile pot fi distribuite ... carte audio carte audio Stimaţi domni, stimate doamne, Cărţile pot fi distribuite audio contra cost dacă autorul acestora s-a stins din viaţă, cu cel puţin 70 de ani în ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune lunga durata Pantea Dacian Pantea Dacian Buna ziua. Am dobandit 5/8 dintr-o casa plus curte in 1986 de la o bătrâna de care am avut grija pana în 1989 cand a decedat cu act de mostenire prin ... (vezi toată discuția)