avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bunuri imobile executate silit
Discuție deschisă în Executare silită

bunuri imobile executate silit

As vrea sa stiu daca un apartament achizitionat prin O.G. 19/1994, prin contract de vanzare cumparare de la stat, prin Consiliul Judetean, poate fi sau nu supus executarii silite de catre o banca pentru un imprumut de nevoi personale, in conditiile in care debitorul este salariat, cu contract pe perioada nedeterminata, si, deci obtine venituri???
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:28, 25 Iunie 2011
Aceste apartamente sunt scoase din circuitul civil si deci nu pot fi supuse executarii silite o perioada de 10 ani de la data incheierii contractului.
In rest, nimic nu impiedica banca sa treaca la executare ... avand in vedere ca poate popri doar 1/3 din venituri si daca aceasta suma e neindestulatoare, banca poate gasi si alte cai de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate restante rotarusili rotarusili Buna ziua, datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)
Imprumutul de nevoie personale (fara gaj imobiliar) Gillbert Gillbert Buna ziua. As dori sa va prezint o speta reala cu gandul ca poate voi gasi raspunsurile la somneavoastra. In 2008 fratele meu a contractat un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
De la ce datorie poate incepe excutarea silita imobiliara? Jeanel Jeanel Bună ziua. Doresc să ştiu unde pot găsi actul, legea, etc. unde se specifică suma de la care se poate face executarea silită şi pe BUNURI ... (vezi toată discuția)