avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct nou de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct nou de lucru

Buna ziua,am luat un magazin (stand) exact langa cel pe care-l aveam inainte,cum trebuie sa procedez, modific toate autorizatiile cu noul numar de stand? sau o iau de la inceput cu declararea unui nou punct de lucru si apoi autorizatii noi?Unde trebuie sa ma duc mai intai si ce acte imi trebuie pt noul punct de lucru ,tinand cont ca de 12 ani de cand mi-am deschis vechiul stand,nu mai tin bine minte ce traseu am urmat atunci? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: ina 64 , utilizator 09:21, 26 Iunie 2011
Daca raman distincte cele doua standuri, cu intrari separate, e ca si cum va trebuie un alt punct de lucru. Printre altele e valabila asta si pentru inregistrarea la finante a casei de marcat. Cu o copie de pe contractul de inchiriere al noului stand si de pe certificatul de inmatriculare al firmei mergeti la registrul comertului. Sa aveti stampila la dumneavoastra caci veti completa la ei niste hartii.
declarati punct de lucru, pe noua adreasa
multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru otto2007 otto2007 Buna seara. ,Am o intreprindere familiala cu activitate principala comert standuri, expozitii, piete, Casa de marcat este declarata la fisc pe comert ... (vezi toată discuția)