avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un PFA poate organiza concursuri cu premii in bani?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un PFA poate organiza concursuri cu premii in bani?

Buna ziua,

Detin un site comercial. Veniturile obtinute le incasez printr-un PFA. Doresc sa popularizez site-ul prin organizarea unui concurs cu premii in bani. Suma destinata premiilor provine din incasari proprii (nu din sponsorizari), iar desemnarea castigatorului se va face prin jurizare de catre persoane publice desemnate de mine.

Intrebarile mele sunt:
Un PFA poate (legal) sa organizeze concursuri cu premii in bani?
Trebuie sa obtin autorizatii/aprobari pentru asta? (daca da, ce fel?)
Cine plateste impozit pentru premii?
Banii pentru premii se scad din profitul PFA-ului?
Trebuie sa declar oficial unei institutii organizarea concursului?

Alte discuții în legătură

Organizare concurs online tigrul tigrul Buna ziua! As avea nevoie de putin ajutor. As vreau sa stiu, daca am un site comercial si as vrea sa organizez un concurs online (cu premii nu foarte ... (vezi toată discuția)
Reglementare organizare concursuri online cu premii in bani mirreely mirreely ce lege reglementeaza organizarea concursurilor online , in care premiile sunt in bani ?! caracteristicile concursului sunt : pentru participarea la concurs ... (vezi toată discuția)
Concurs Ungureanu_Eusebio Ungureanu_Eusebio Daca vreau sa organizez un concurs cu participare online, pentru care se plateste o taxa de inscriere, existand la final o jurizare si o premiere, acest ... (vezi toată discuția)