avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract vc cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract vc cu uzufruct viager

Este cel mai pros facut contract?Cel mai greu de anulat?Tatal meu a fost dus in eroare si a facut un asemenea contract unui nepot -copil adoptat de fratele meu si cumnata mea.Tutore cumnata.Contractul a fost facut pe o casa si 14 ha teren.Casa figura ca mostenire,mama nu a stiut de tranzactie.Acum a aflat.Dar tata mai are 3 frati care au cedat partea parintilor mei,deci si mamei.Tata a deschis un proces pe care l-a pierdut.Mama a fost intervenient accesoriu in acest proces pierdut
.Mai poate mama sa deschida un nou proces pentru anularea actului cu motiv ca ea in cei 45 ani in care a trait cu tata in aceasta casa si cumparind partile de la cumnati va ramane pe drumuri dupa moartea tatalui?
Sau cine mai poate deschide un proces pentru anulare?
Imoralitatea fostei cumnate si a nepotului care ameninta pe mama cu iesirea in strada este un motiv?Suntem disperati si nu vedem iesiri.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 14:40, 25 Iunie 2011
Ce EROARE? A semnat ca primarul? Ce s-a intamplat?

Cat timp a trecut de la semnarea contractului?
Ce obiect avea procesul pierdut? Ce a solicitat?

Ce fel de acte s-au incheiat cu cei 3 frati de tata? A fost renuntare la succesiune la notariat sau contract de vanzare-cumparare (sau orice alt contract) pe cotele lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vc cu uzufruct viager teslovan florentina teslovan florentina buna ziua. va rog sa ma ajutati in marea mea problema.in aprilie anul acesta am mai prezentat problema mea care este destul de grava.Tatal meu a incheiat in ... (vezi toată discuția)
Contract cu uzufruct viager teslovan florentina teslovan florentina buna ziua.Am o problema si nu stiu cum e mai bine de facut.Tatal meu (are73 ani)a facut un contract de vc cu uzufruct viager in 2005 pentru toata averea lui :o ... (vezi toată discuția)
Cerere interventie accesorie teslovan florentina teslovan florentina Tatal meu a vandut fara stirea mamei mele toata mostenirea lui:casa,terenuri,paduri etc .Vanzarea a constat intr-un contract cu uzufruct viager facut nepotului ... (vezi toată discuția)