avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea CIM abuziv!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea CIM abuziv!

Buna ziua!Miercurea trecuta mi-a fost adusa la cunostinta decizia de desfacere a contractului de munca conform art.55,lit.b.Mentionez ca nu am depus nici o cerere in acest sens(de incetare a CIM,sau demisie).As dori sa aflu ce pot sa fac,mai ales ca la acest articol nu beneficiez de somaj.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 27 Iunie 2011
Singura solutie este sa contestati in instanta aceasta decizie de incetare a raportului de munca .. in sustinerea acesteia, veti motiva faptul ca nici nu ati solicitat asa ceva si nici nu ati fost de caord cu o astfel de solicitare din partea angajatorului.
As mai dori sa stiu chiar daca am semnat respectiva decizie de luare la cunostiinta,se poate interpreta ca fiind de acord cu ea.Va multumesc!
Nu, ati semnat numai ca ati luat la cunostinta si ca ati primit decizia, nu ca sunteti de acord cu ea.
danyels a scris:

As mai dori sa stiu chiar daca am semnat respectiva decizie de luare la cunostiinta,se poate interpreta ca fiind de acord cu ea.Va multumesc!

Ideea de a fi de acord cu o decizie de incetare a raportului de munca rezulta din faptul ca nu doriti contestarea acesteia in instanta si nicidecum ca ati semnat de primire pe decizia de incetare a raportului de munca.
As dori sa aflu cum trebuie conceputa contestatia catre tribunal si ce documente trebuiesc anexate la aceasta?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediere in temeiul art 65 din legea 53/2003 Danbar Danbar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea dilema: in data de 17/08/2011 primesc un act aditional de prelungire a contractului de munca pe o perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ContSters147374 ContSters147374 In urma unui concediu medical,societate mi-a dat o decizie de incet CIM cu o data in care eram in conc. med, insotita de un referat, un convocator, si un ... (vezi toată discuția)
Dosar ptr contestare decizie tudfamily tudfamily Buna ziua, Doresc sa depun un dosar ptr contestarea deciziei de cercetare disciplinara. Am fost la judecatorie sector 4 Bucuresti si mi s-a spus ca am ... (vezi toată discuția)