avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intarusare teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intarusare teren

La inceputul lunii mai am cumparat un lot de teren arabil intravilan dintr-o tarla de 9 loturi intarusate pentru care exista plan si numar cadastral.L-am inregistrat la primarie,platind impozitul pe anul in curs.Desi de la Registrul Agricol nu a sosit raspuns privind inscrierea noului proprietar,as dori sa fac o imprejmuire provizorie.Ce trebuie sa fac pentru ca au disparut toti tarusii de la cele 9 loturi existente?
Cel mai recent răspuns: ilieiri , utilizator 22:21, 26 Iunie 2011
faci o cerere la primarie prin care soliciti sa iti fie delimitata propietatea conform schitelor intrucat suprafata din teren nu corespunde cu cea din acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Trasare limite teren Anastasia gar Anastasia gar Trasare limite teren. Buna ziua, intentionez sa cumpar un teren ce provine din dezlipirea de un alt teren, cel din urma cu o casa batraneasca. Vanzatoarea a ... (vezi toată discuția)
Tranzactie prin tribunal baranmariana baranmariana tatal impreuna cu fratii sai dupa ce s-au judecat 2ani pentru dezbaterea succesiunii,intr-un final au ajuns la o intelegere incheiata in fata judecatorului ... (vezi toată discuția)