Buna seara!
Ma intereseaza termenul de prescriere a unei datorii in baza unei sentinte judecatoresti! Un fost angajat mi-a deteriorat o statie totala, in urma procesului urmand a-mi achita suma de ... , neprezentandu-se nici macar ca sa incheiem un acord de plata esalonat, am apelat la un executor judecatoresc. Individul in cauza nu are nimic imobil sau mobil pe numele sau, nici jobb pe teritoriul Romaniei. Sentinta este din februarie 2010 ... va rog sa-mi spune-ti termenul de prescriere. Daca nu recuperez datoria in termen de cata vreme se prescrie si nu mai pot recupera nimic?
Multumesc anticipat!
T. Gabriel
Ar avea ceva lasat mostenire, dar nu este pe numele lui. Bunicul si tatal lui au murit, bunica traieste, are 25% din casa legal, dar nu are succesiunile facute. Nici nu as vrea sa ma bag chiar asa in casa bunicii lui, dar nu reusesc sa dau de el macar sa discut cu el ... sa plateasca cum poate ( asta ma intarata, a disparut si se face ca a uitat).
Pensie alimentara
udith
Buna ziua,
am o fata de 22 ani,invata la facultatea in Ungaria,tatal lui de 25 luni nu plateste pensia alimentara,fata a depus la un executori judecatoresc ... (vezi toată discuția)