avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere de sub gaj de la o banca ce s-a desfiintat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere de sub gaj de la o banca ce s-a desfiintat

Buna ziua! In anul 1995 sora mea a facut un imprumut la o banca,punand gaj apartamentul mamei mele.Imprumutul a fost achitat,dar nu s-a dus nimeni cu hartia de scoatere de sub gaj la oficiul de cadastru asa ca acesta figureaza si acum ca este gajat. Unde se poate adresa mama ca sa rezolve problema.? Mentionez ca sora mea este plecata din tara ,imprumutul a fost pe firma dar aceasta a fost desfiintata si cel mai grav este ca banca respectiva nu mai exista nici ea. Va rog sa ne dati un sfat sa stim ce avem de facut. Va multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 02:04, 26 Iunie 2011
Trebuie sa aflati institutia ce a preluat arhiva bancii care s-a desfiintat si sa solicitati adresa de radiere a ipotecii, pe care apoi o duceti la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Comandament din 1995 disparut, dar activ galexe galexe Buna ziua, Poate cineva sa-mi explice unde pot gasi un comandament din 1995 si radierea lui? Acest comandament imi apare pe ultimul extras de carte funciara ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit o capcana la achizitionarea unui teren scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece ... (vezi toată discuția)