mi s-a retinut permisul de conducere in baza articolului 51 cu drept de circulatie,dar dovada de 15zile mi-a expirat si pentru a o prelungi ma tot plimba de la parchet la udriste si tot asa. ce pot face ?
Ati provocat o coliziune ? Sunt si alte consecinte?
Vi s-a intocmit dosar penal?
La parchet va timite doar in situatia in care sunteti cercetat intr-o cauza penala, pentru a obtine acordul procurorului in vederea prelungirii dovezii...dar procurorul , de regula, nu face asa ceva!
Nu puteti face nimic. Singurul care va poate prelungi termenul este procurorul de caz.
Acum depinde si ce fel de dosar aveti pe rol si de stadiul in care se afla dosarul. Mergeti direct la procurorul de caz si interesati-va.
Exista doua variante:
1. In caz de infractiune, daca exista dosar penal, procurorul dispune prelungirea dreptului de circulatie.
2. In caz de contraventie, daca exista un proces-verbal de contraventie, nimeni nu poate dispune prelungirea dreptului de circulatie in lipsa unei plangeri contraventionale impotriva procesului-verbal respectiv. Daca exista pe rolul Judecatoriei o plangere contraventionala, prezentati un certificat de grefa la politie si veti avea dreptul de a conduce pana la solutionarea definitiva a plangerii contraventionale.
Suspendare permis
unde
Buna Ziua ,
Am o problema putin mai complexa.
In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)