avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces-verbal de contraventie - rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces-verbal de contraventie - rovigneta

Am primit un proces-verbal de contraventie pentru rovigneta (contraventia avand data de 03.12.2010 si constatata la Giurgeni pe DN2A ,inainte de pod, adica Jud. Ialomita) la data de 15.06.2011 si adus la adresa de un angajat al CNADNR.
Procesul -verbal are data de intocmire 31.05.2011.
Ce trebuie facut, unde si cum trebuie contestat acest proces-verbal, avand in vedere ca a depasit termenul de comunicare de la constatarea contraventiei, respectiv 6 luni.
De ce nu ajung in 2, 3, 4 luni si asteapta, ba chiar peste, la limita termenului de 6 luni ? Nu reusesc sa inteleg motivul !?
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 01:47, 26 Iunie 2011
pv-ul poate fi contestat la judecatoria teritoriala de pe raza localitatii unde ai primit-o...adica la Judecatoria FETESTI....in 15 zile de la data la care ti-au comunicat procesul verbal prin posta...te uiti pe data de pe plic si calculezi 15 zile...bafta...!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala viorel_bc viorel_bc Am fost surprins de camera fixa fara rovigneta pe data de 03.12.2010, mi s-a intocmit procesul verbal pe 31.05.2011 si mi-a fost comunicat pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu pv constatare ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Buna ziua, Pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu PV constatare contraventie referitoare la trecerea peste Dunare pe podul de la Fetesti din data de ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)