avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii solicitare afisare informatii suplimentare in campul ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

solicitare afisare informatii suplimentare in campul "Ultimul mesaj"

va rog sa analizati posiblitatea afisarii unor informatii suplimentare in campul/coloana "Ultimul mesaj" fata de cele afisate gen "nici un raspuns de la ultimul tau mesaj".

In opinia mea ar fi util sa afisati si data ultimul mesaj propriu postat de utilizator (cum se afiseaza si pentru mesajele postate de ceilalti utilizatori ai forumului).

Va multumesc pentru atentie.
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 19:32, 28 Iulie 2011
Buna ziua,

Textul in cauza apare doar la discutiile in care dumneavoastra ati postat ultimul mesaj si va spune ce cititi acolo: "de la data la care ati postat acolo, nu a mai scris nimeni". Toti ceilalti oameni care se uita la discutia respectiva vad acolo ultimul mesaj, cu data scrierii lui si cu ultimul autor (dumneavoastra, adica).

Numai bine.
Stimate domn,

Mie mi-ar fi util sa vad data de la care nu am primit nici un raspuns.

Nu de alta, dar am observat ca dispar unele din mesajele postate si nu mai reusesc sa imi dau seama care sunt ultimele mesaje postate.

Probabil solicitarea mea presupune un volum mare de munca din partea administratorilor forumului si atunci e o alta problema...

Din raspunsul dvs. inteleg ca solicitarea mea nu are rezolvare sau dezlegare!!!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
eliasav, utilizator
Nu se poate rezolva?

Astept cu interes solutia dvs.
Eu recunosc faptul ca nu inteleg. Ultimul mesaj e scris de dumneavoastra. Nu se poate sa fi disparut mesaje din acel camp decat in situatia in care dumneavoastra ati fi postat mesaje diferite, ori astanu e permis de regulament.

Prin urmare, va repet ideea: acel mesaj apare doar in situatia in care ultimul mesaj din discutie este scris de dumneavoastra. Daca v-a disparut acel mesaj, acolo apare un mesaj scris anterior de altcineva.
Personal, vrioam sa vad si data la care am postat ultimul anunt...

Dar daca nu se poate, nu se poate. Nu-i nici o suparare!

Va multumesc pentru atentie.

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)