avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce dispar mesajele?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce dispar mesajele?

Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele mele in alte topicuri similare.

Am gasit un topic similar si am postat si eu nedumeririle mele apoi am selectat "urmareste subiectul" ca sa vad cand apare un raspuns nou. Azi acel topic este inchis iar mesajul adaugat de mine (care ar fi trebuit sa ramana ultimul in acea discutie) a fost sters.

As vrea sa stiu de ce s-a facut asta si cum pot proceda pe viitor daca la subiectele deschise de mine nu se raspunde si cand incerc sa intervin intr-o alta discutie ceea ce scriu este sters? nu toti membrii acestei comunitati au acelasi drept de a li se acorda atentie si ajutor din partea celor care cunosc raspunsurile?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:42, 20 Ianuarie 2010
Mesajul dvs. sters de mine incalca pct. 3.3 din Regulamentul de postare, regulament pe care va rog sa-l cititi si sa-l respectati.
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.


Topicul trebuia inchis intrucat ultimul raspuns era mai vechi de trei luni.

Prezentul dvs. mesaj incalca lit. d) a sect. I, cap. A, pct. 2 din Regulamentul de postare:
In privinta masurilor intreprinse, utilizatorii pot cere explicatii moderatorilor numai prin mesaje private, iar nu pe forum.


O zi placuta va doresc.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
TOpicul dvs exista si acum si, asa cum s-a mai spus, nu trebuie sa scrieti acelasi lucru de mai multe ori ca sa capatati un raspuns. Multumesc.
Am inteles... si n-am inteles. :sorry:

Ultimul raspuns din acel topic era si ieri mai vechi de 3 luni, si totusi topicul nu era inchis, de vreme ce am putut sa postez. Eu nu m-am uitat la vechimea mesajelor din topic (nici nu stiam aceasta regula) pur si simplu am vazut ca acolo se discuta despre aceeasi problema si am crezut ca daca sunt deja mai multe mesaje in acea discutie sunt mai multe sanse sa mi se raspunda. Fiindca la topicul nou nu mi-a raspuns nimeni.:((

In plus... nu stiam cine mi-a sters mesajul ca sa ma adresez cu mesaj privat. Fiecare topic are mai multi moderatori si presupun ca daca as scrie tuturor i-as deranja inutil pe ceilalti care poate nici nu stiu despre ce a fost vorba.

Multumesc
tanguera a scris:
Ultimul raspuns din acel topic era si ieri mai vechi de 3 luni, si totusi topicul nu era inchis, de vreme ce am putut sa postez.

Era deschis pentru ca inchiderea nu se face automat, cineva trebuie sa verifice topic cu topic pentru a le inchide - iar asta este cam imposibil omeneste vorbind. Prin urmare, desigur ca exista inca topicuri vechi deschise, dar totusi discutia e de mult consumata.

am crezut ca daca sunt deja mai multe mesaje in acea discutie sunt mai multe sanse sa mi se raspunda. Fiindca la topicul nou nu mi-a raspuns nimeni.:((

Ok, am inteles, insa ar trebui sa alegeti o singura optiune, intre care prima ar fi tocmai sa cautati topicuri mai vechi si sa vedeti daca problema nu a mai fost discutata.

In plus... nu stiam cine mi-a sters mesajul ca sa ma adresez cu mesaj privat.

Asta se poate vedea in josul paginii topicului respectiv, impreuna cu motivul pentru care a fost sters.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Avertisment @olteanuadrian  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@OlteanuAdrian[/b] primeste avertisment pentru incalcarea repetata a pct. 3.3. din Regulamentul de postare al mesajelor in forum. [quot]Nu adresa ... (vezi toată discuția)