avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii solicitare afisare informatii suplimentare in campul ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

solicitare afisare informatii suplimentare in campul "Ultimul mesaj"

va rog sa analizati posiblitatea afisarii unor informatii suplimentare in campul/coloana "Ultimul mesaj" fata de cele afisate gen "nici un raspuns de la ultimul tau mesaj".

In opinia mea ar fi util sa afisati si data ultimul mesaj propriu postat de utilizator (cum se afiseaza si pentru mesajele postate de ceilalti utilizatori ai forumului).

Va multumesc pentru atentie.
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 19:32, 28 Iulie 2011
Pai daca l-ati postat dumneavoastra pe el, pe ultimul mesaj, nu inteleg de unde ideea de mai sus cu "se mai sterg mesaje" :) Daca imi dati un motiv real si nu unul imaginar, o sa incerc sa ii conving pe colegii mei sa implementam o astfel de facilitate. Pana acum, insa, recunosc faptul ca nu inteleg ce anume va doriti si care este utilitatea solicitarii dvs. Vreti ca sistemul sa va reaminteasca cand ati scris dumneavoastra ultimul mesaj? De ce? Ca oricum ideea e ca dvs ati avut ultimul cuvant acolo. Vreti sa scrieti iar in acelasi topic tot dumneavoastra, dupa ce anterior ati scris dumneavoastra? Unde e utilitatea? :">

Multumesc anticipat.
Vreau sa stiu cand am postat ultimul mesaj fara sa deschid topicul.

va multumesc pentru atentie.
Acum e bine? Multumesc.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)