avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

daca primesc o mostenire prin DONATIE{{{e mai ieftin}}}} de la o bunica dupa decesul ei poate cineva sa mai ridice pretentii ??
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:25, 26 Iunie 2011
Donatia este supusa raportului in cazul in care aceasta depaseste rezerva succesorala,iar mostenitorii rezervatari au dreptul sa ceara reductiunea.
mostenitori legali si singura este doar soacra mea . ceilalti copii ai dansei --3--au dreptul la mostenire? va multumesc
Sa inteleg ca bunica o numiti pe mama soacrei dvs?Ceilalti 3 copii ai cui sunt?Ai bunicii sau ai soacrei?
Ar fi indicat sa fiti mai explicit.Incercati sa prezentati gradele de rudenie in ordinea lor, specificand cine este decedat si cine nu.
1. lasati apelativele si spuneti ce raport de rudenie este intre dumneavoastra si cea care doreste sa va gratifice.
2. cati copii are?
3. care mai sunt in viata?
4. cei decedati au copii la randul lor?
5. mai are alte bunuri importante si de valoare mai mare decat acest bun?
bunica este din partea sotiei.bunica are o singura fata -pe soacra mea care la rindul ei are 3 copii toti in viata .toti sunt deacord .am vb cu ei.sa-i pun si pe ei sa semneze?alte bunuri
bunica nu mai are

Alte discuții în legătură

Act de proprietate ciprinel ciprinel Buna seara.Bunicii mei cand au fost in viata au facut act de vanz.-cump.pe casa a doi copii din cei patru .intrebarea mea este daca unul din acei 2 frati cu ... (vezi toată discuția)
Subiectul etern:mostenirea de familie... iannnis iannnis buna ziua! Va rog un sfat in legatura cu o mostenire.Mama sotiei,singura la parinti,a mostenit de la parinti ei prin moartea lor care s-a petrecut demult o ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament in instanta catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua Socrul meu a decedat acum 30 de ani.Din cauza neintelegerilor succesiunea se dezbate in instanta. Obiectul succesiunii este o jumatate dintr-o casa ... (vezi toată discuția)