avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

daca primesc o mostenire prin DONATIE{{{e mai ieftin}}}} de la o bunica dupa decesul ei poate cineva sa mai ridice pretentii ??
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:25, 26 Iunie 2011
ce sa-i puneti sa semneze? donatia este un act revocabil in anumite conditii. cel mai sigur pt dvs e sa va faca contract de vanzare-cumparare. e putin mai scump insa prezinta si un risc mult mai mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate ciprinel ciprinel Buna seara.Bunicii mei cand au fost in viata au facut act de vanz.-cump.pe casa a doi copii din cei patru .intrebarea mea este daca unul din acei 2 frati cu ... (vezi toată discuția)
Subiectul etern:mostenirea de familie... iannnis iannnis buna ziua! Va rog un sfat in legatura cu o mostenire.Mama sotiei,singura la parinti,a mostenit de la parinti ei prin moartea lor care s-a petrecut demult o ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament in instanta catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua Socrul meu a decedat acum 30 de ani.Din cauza neintelegerilor succesiunea se dezbate in instanta. Obiectul succesiunii este o jumatate dintr-o casa ... (vezi toată discuția)