avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca

buna ziua,
as dori si eu un raspuns, s-a produs reorganizarea institutiei, din 3 ingrijitori se mai regasesc numai doua posturi aprobate, cum se procedeaza la incetarea cim pentru celalalt post, nu se stie care este acela, cum se procedeaza la departajarea lor?
cui i se da preavizul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 26 Iunie 2011
Se poate face o evaluare a celor trei salariati sau se poate da un test ... in urma acestor posibilitati se poate decide cine ramane si cine nu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la intoarcerea din concediu ingrijire copil ContSters136220 ContSters136220 Buna ziua, Lucrez la o institutie de stat cu CIM PE PERIOADA NEDETERMINATA , in momentul de fata sunt in ingrijire copil. La institutia care lucrez prin ... (vezi toată discuția)
Evaluare persoana afectata de reorganizare (concediu ingrijire copil 2 ani) CorinaP85 CorinaP85 Buna seara M-am aflat pana la data de 20 august 2010 in concediu de ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. Mi s-a comunicat azi ca voi fi supusa alaturi ... (vezi toată discuția)
Reorganizare anaf, concediu medical in perioada concursurilor pe posturile ramase doinatautan doinatautan Ministerul Finanţelor Publice şi, respectiv, ANAF-ul cu unităţile subordonate au intrat în reorganizare. Astfel, o parte dintre salariaţi, cei din ... (vezi toată discuția)