Buna seara
M-am aflat pana la data de 20 august 2010 in concediu de ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. Mi s-a comunicat azi ca voi fi supusa alaturi de alti colegi, in cadrul unui proces de reorganizare, unui test constand in: evaluarea performantelor pentru anul 2010 si un test de cunostinte profesionale.Acesta are ca scop stabilirea persoanelor care raman in firma si a celor care vor fi dati afara. Fiecare din cele 2 teste au un procent, 60% primul, 40% al doilea. Intrebarea mea este, cum ma evalueaza pe mine dat fiind faptul ca am lucrat numai 3 luni in anul 2010 (din 20 august pana in 31 decembrie)? Pot sa particip la acea evaluare? Reorganizarea va avea loc cu 1 aprilie 2011. In contractul colectiv de munca la art. 76 se prevde faptul ca nu pot fi concediata pt motive neimputabile mie o perioada de minim 6 luni (aceasta ar fi data de 20 februarie 2011).
Perioada constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta.
Va evalueaza raspunsurile le teste.
Tot as ar fi facut si daca era vorba de promovare caz in care sigur nu mai invocati faptul ca ati fost in CIC.
Corect, perioada constituie vechime in munca. Intrebarea era ce evalueaza pe anul 2010 daca eu n am fost la serviciu? Fiind intr-un concediu legal! Si cum ma evalueaza pe mine in raport cu ceilalti angajati care au fost la serviciu in anul 2010?