avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere la intoarcerea din concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere la intoarcerea din concediu ingrijire copil

Buna ziua,
Lucrez la o institutie de stat cu CIM PE PERIOADA NEDETERMINATA , in momentul de fata sunt in ingrijire copil. La institutia care lucrez prin reorganizare isi inceteaza activitatea la sediul pe care il are urmand sa se infiinteze sub alta denumire la alte sedii. Angajatii au fost supusi evaluarii profesionale si in urma evaluarii s-au ocupat posturile ramase( toti angajati au aceasi functie- contabil) Este legal sa ma cheme la evaluare profesionala avand CIM suspendat? Poate sa-mi ocupe postul un alt angajat in urma evaluarii? Cum poate sa-mi desfaca CIM la intoarcerea din ingrijire copil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136220 , utilizator 09:20, 21 Martie 2010
CIM nu poate fi modificat pe perioada CCIC , drept consecinta postul nu poate fi ocupat de alt angajat si nici nu sunteti obligat a va prezenta la evaluare . Avand in vedere situatia prezentata insa CIM poate inceta la intoarcerea din CCIC datorita reorganizarii activitatii institutiei .
Daca s-a desfiintat unitatea cine imi plateste preavizul, pt. ca conf C muncii am dreptul,
Nu trebuie sa fiu si eu evaluata la intoarcere la fel ca ceilalti angajati. ( abia dupa 6 luni de la revenire conf. cc la nivel national) S-au imi desface contractul conf art 65 C muncii
Daca activitatea firmei la care lucrati a fost preluat de alta este foarte important ceea ce este scris in protocolul incheiat intre cele doua firme si in raport de acest lucru actionati (plata preaviz , evaluare etc ) .
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurari in invatamant ContSters136220 ContSters136220 Buna seara, In invatamantul din Brasov la fiecare Scoala exista Centru contabil adica contabilitate , in urma reorganizarii s-au desfiintat Centrele ... (vezi toată discuția)
Desfiintare punct de lucru amondaos amondaos Se desfiinteaza un punct de lucru al societatii. S-au urmat toti pasii privind concedierile colective. Unul dintre angajati se afla in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil 22.07.1974 22.07.1974 Poate cineva sa imi spuna care sunt obligatiile angajatorului la revenirea din concediul de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, intrucat la ... (vezi toată discuția)