avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurari in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurari in invatamant

Buna seara,

In invatamantul din Brasov la fiecare Scoala exista Centru contabil adica contabilitate , in urma reorganizarii s-au desfiintat Centrele Bugetare de la fiecare scoala urmand sa se infiinteze alte centre bug prin care sa cuprinda mai multe scoli
Mentionez ca contabilii au primit preaviz de 20 zile apoi au fost evaluati , in urma evaluarii s-au ocupat posturile ramase. Problema mea este urmatoarea : Eu sunt titulara la un Centru Bug care isi inceteaza activitatea , in momentul de fata sunt in ingrijire copil as vrea sa stiu daca imi poate desface contractul de munca la intoarcerea din indrijire copil fara sa fiu si eu evaluata la fel ca ceilalti angajati.

Nu trebuia sa blocheze un post pt ca ei au scos toate posturile la concurs? Eu unde ma mai intorc daca nu mai exista unitatea?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:09, 28 Martie 2010
Harababura din invatamant este fara margini ... daca s-a ajuns (de ex.) ca un profesor la o scoala sa poata fi director la alta scoala ... de aceea cred ca ar fi hazardat sa-mi dauy cu parerea la situatia dvs. . In principiu evaluarea se poate face nu mai devreme de 6 luni de la intoarcerea din CIC insa daca postul dispare ... trebuie sa va interesati la unitatea la care sunteti incadrata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la intoarcerea din concediu ingrijire copil ContSters136220 ContSters136220 Buna ziua, Lucrez la o institutie de stat cu CIM PE PERIOADA NEDETERMINATA , in momentul de fata sunt in ingrijire copil. La institutia care lucrez prin ... (vezi toată discuția)
Restructurare post cadru didactic preuniversitar ContSters33235 ContSters33235 Pe aceasta cale doresc sa va retin atentia cu o speta care cu siguranta profesorii si avocatii si juristii de dreptul muncii nu s-au mai intilnit ... (vezi toată discuția)
Reducere post in cic Cecilia P Cecilia P Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in ... (vezi toată discuția)