avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionari publici - obtinere aviz
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionari publici - obtinere aviz

Buna ziua,
Cum se obtine avizul de numire al Functionarului public in functie publica, care este procedura? Ce documente se depun si care este termenul de depunere de la primirea statului cu functii?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
stefan66, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:00, 26 Iunie 2011
N-am auzit pana acum de aviz de functionare pentru functionarii publici...Va rog detaliati putin problema, sa intelegem si noi la ce va referiti.
no...auzim amu... din ce-am auzit pe la astia mai batrani,functionarul public vine la instutie, sa-l numeasca in functia publica, cu un aviz de la comisia de concurs...asa...ceva de felul, cum is avizele de insotire a marfii. :P
Probabil userul intreaba de avizul ANFP pentru organigrama... sau pentru concurs? :">
da de avizul ANFP pentru organigrama
Avizul pentru proiectul de HCL avand ca obiect modificarea functiilor publice se obtine, teoretic, in 30 de zile de la depunerea documentatiei la ANFP. Documente necesare: proiectul actului administrativ, expunerea de motive a initiatorului, organigrama si statul de functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru obtinerea avizului anfp Vasile Constanta Vasile Constanta Va rog sa-mi spuneti care este lista documentelor necesare obtinerii avizului ANFP in urma sustinerii examenului de promovare in clasa a functionarilor ... (vezi toată discuția)
procedura de promovare in clasa legorodi legorodi Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu informatii cu privire la procedura de promovare in clasa. Dupa aprobarea cererii de promovare in clasa a ... (vezi toată discuția)
Dispozitie numire functionar public rataxen rataxen in luna august s-a primit avizul de la Agentia Functionarilor Publici pentru transformarea unor posturi din contractual in functii publice, a fost aprobat HCL ... (vezi toată discuția)