avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani imprumut

nu pot sa scot bani dati imprumut de bunica la un veci nu cum pot sa ii recuperez bunica a murit
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 12:06, 26 Iunie 2011
Daca exista contract de imprumut si nu v-a imputernicit nu puteti sa-i mai recuperati. Exista o modalitate mai neortodoxa dar des pusa in practica in Romania respectiv pagubitul vine in fata instantei si spune ca era impreuna cu 2 prieteni la bunica acasa cand a venit un vecin si a luat bani imprumut. Bunica stiindu-se bolnava a precizat faptul ca "daca o fi sa se interneze in spital" sa i se restituie nepotului banii datorati. A auzit paratul,bunica,nepotul si cei 2 prieteni care dau declaratie in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii grave aduse de catre familie angelogto99 angelogto99 Buna ziua. Scriu pe acest forum deoarece prietenei mele i se aduc acuzatii din punctul meu de vedere grave. Pe scurt . Ea a fost imputernicita de bunica pe ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din drepturi a unei persoane de 80 de ani And_y And_y Buna seara. Familia mea are o problema grava legata de bunica mea in varsta de 80 de ani. Tin sa precizez ca eu locuiesc in Austria si mama mea, fiica bunicii ... (vezi toată discuția)