avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inscrieri in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inscrieri in cartea de munca

De la inceputul anului nu mai sunt obligatorii carnetele de munca.Ce se intampla cu acestea in cazul celor care au castigat procesele cu angajatorii si au fost reintegrati in munca pe posturile avute anterior.Cine face mentiunile necesare si inchiderea acestor carnete?Ce se poate intampla daca nu ti se inchide carnetul de munca?
Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
geco, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 26 Iunie 2011
De la 1 ianuarie 2011 nu se mai opereaza nimic in aceste carti de munca. Ele s-au inchis cu situatie existenta de fapt la 31 decembrie 2010 si ce s-a mai intamplat dupa va figura in nota de lichidare care o veti primi cand veti incheia definitiv raporturile de munca cu actualul angajator.
Daca incetarea rportului de munca a avut loc pana la data de 01.01.2011, atunci pe baza hotararii judecatoresti se vor face rectificarile aferente anularii deciziei de incetare a c.i.m.

Mergeti la ITM la inspectorul la care este arondat angajatorul , cu o copie de pe hotararea judecatoareasca , ca sa va faca aceste rectificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela ce se intampla cu cartea de munca in situatia in care firma este in reorganizare? daca am fost angajata la pitesti si firma a intrat in insolventa si ... (vezi toată discuția)
Carte de munca neinchisa petrutatache petrutatache Buna ziua, As vrea sa stiu ce se poate intampla daca cartea de munca a ramas neinchisa de ultimul angajator? Am fost sa ridic cartea de munca de la itm ... (vezi toată discuția)
Carte de munca neinchisa, societate radiata ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce se intampla cu o carte de munca care nu a fost inchisa la timp iar acum societatea este radiata. noul angajator (adica ... (vezi toată discuția)