gabryyela a scris:
buna,am si eu cateva probleme.sun casatorita cu sotul meu de 3 ani avem o fetita de 2 ani si jumatate,nu ne mai intelegem si eu as vrea sa divortam nu are probleme cu alcoolul,nu ma loveste dar in schimb este foarte gelos nu pot iesi din casa caci ma acuza de infidelitate.apartamentul in care stam este a socrului,vreau sa divortez dar imi este teama k imi va lua fetita,fetita este bolnava si are nevoie de multa recuperare si el cu siguranta nu va merge cu ea,credeti k dak as locui cu chirie mi s_ar incredinta fetita?va multumesc!
De regula, se merge pe ideea ca divortul ar putea rezolva problema dvs.
Parerea mea este ca, in aparenta ar putea fi o rezolvare insa...in realitate ar putea da nastere la alte complicatii.
Daca motivul unic al neintelegerilor din familia dvs. este doar acuzatia nefondata de infidelitate, poate ca nu ar trebui sa priviti divortul ca fiind o solutie insa...la fel de adevarat este faptul ca o colivie de aur nu a facut fericita, nici o fiinta.
Trecand peste aceste aspecte, la o prima vedere, aveti toate sansele sa va fie incredintata minora insa...trebuie sa cunoasteti faptul ca, de la 01octombrie 2011, data la care va intra in vigoare noul cod civil, se va institui tutela comuna.
Daca tatal va solicita tutela comuna si i se va incuviinta acest lucru, problema dvs. este departe de a fi rezolvata.
Inca nu stim cum se vor aplica noile dispozitii din codul civil insa va recomand sa le lecturati, anterior efectuarii oricarui demers.
O discutie utila:
www.avocatnet.ro/content/for...