avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui si prenumelui ,dupa casatorie ,in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui si prenumelui ,dupa casatorie ,in acte...

Buna seara! Dupa casatorie ,sotia are numele meu de familie ...Cum se procedeaza pentru schimbarea numelui si prenumelui in urmatoarele acte: diploma de studii,contract de vanzare cumparare (apartament),contracte utilitati(gaz,electrica,etc) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:02, 26 Iunie 2011
In urma schimbarii numelui prin casatorie, nu se schimba decat actele de identitate (CI, pasaport) si permisul de conducere, in toate actele pe care le-ati mentionat numele ramane neschimbat, dovada ca este una si aceeasi persoana se face cu certificat de nastere, certificat de casatorie si CI.
nu se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai exista numele la primarie - nu imi pot face certificat sau c.i. elmauss elmauss Am o ruda apropiata cu urmatoarea problema: in \'80 cand sa nascut ia fost dat prenumele \"Florinel\" si i sa eliberat certificat de nastere cu prenumele ... (vezi toată discuția)
Mentiune de schimbare a numelui in marea britanie. bună ziua. am dublă cetățenie, dar momentan doar pașaport ... Daisy7 Daisy7 Bună ziua. Am dublă cetățenie, dar momentan doar pașaport britanic. In 1999 mi am schimbat numele în Marea Britanie pe cale administrativă. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe actul de studii obtinut in romania? Andreea_Sro Andreea_Sro Buna ziua, Sper ca e cumva nimerit subiectul la tema inclusa, ca nu stiam unde sa il introduc... In Grecia se modifica numele pe actul de studii daca ... (vezi toată discuția)