avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire sediu social. Am nevoie de AGA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire sediu social. Am nevoie de AGA?

1. Daca am un SRL cu sediu social expirat, pentru a depune Act Aditional la ctr de comodat, trebuie sa am si AGA??
2. Si daca ctr de comodat este expirat din 2009, actul aditional de prelungire va avea data de 2009??
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:23, 28 Iunie 2011
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire perioada pt. sediu social Danut-a Danut-a Buna seara , am un sediu social in baza unui ,, Contract de comodat\\" , a expirat perioada si am facut un ,,Act aditional \\" la acel ,,Contract de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)
Sediu social dupa expirare contract comodat florin_c florin_c Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine si sa imi spuna ce acte trebuie sa fac#-o -.contract comodat sub semnatura privata expirat in 2009 la momentul ... (vezi toată discuția)