Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine si sa imi spuna ce acte trebuie sa fac#-o
-.contract comodat sub semnatura privata expirat in 2009 la momentul incheieri contractului de comodat societatea avea doi asociati
-. in 2012 societatea prin cedare a ramas cu un singur ascociat
1. ce acte trebuie sa fac intocmesc, am nevoie de AGA ?
2. act aditional care sa prelungeasca contractul vechii de comodat si daca da in contract va fi trecut data prelungiri incepand cu 2009 iar la data intocmiri actului aditional data de 2012
3. am nevoie si de copie dupa actul de proprietate al imobilului sau doar completez Cerere de depunere acte si bifez 4.2
iar o ultima intrebare Poate secretara sa depuna actele la Registrul Comertului sau trebuie sa depun eu personal ca si administrator, daca da si poate Secretara:#-o este de ajuns un ordin de serviciu sau trebuie imputernicire notariala?
Intocmiti doar un act aditional la contractul de comodat. Puteti sa il datati actual, nu este o problema. Se depune cu cerere depunere acte, nu sunt necesare alte documente.
Poate merge sa faca depunerea documentelor la Registrul Comertului orice persoana delegata de administrator sau asociat, nu este necesara imputernicire notariala, intocmiti o delegatie.
Buna ziua, vreau sa corectez sau mai exact sa aduc un detaliu in plus despre cum trebuie facut prelungirea contractului de comodat daca acesta a expirat:
1. da se poate data cu data semnaturii actului aditional
2. data cu care incepe prelungirea contractului de comodat trebuie sa fie cel putin aceasi cu data semnarii actului aditional (rapunsul dat de catre registul comertului deorece eu in cazul meu am prelungit contractul asa cum am primit raspuns pe "avocat.ro" adica cu data expirarii si data semnarii a fost ultrior: am prelungit contractul expirat in 2009 cu cinci ani pana in 2014 si data semnarii a fost april 2012 CEEA CE A FOST GRESIT trebuie prelungit din data semnarii adica cazul meu 2012 pana la data dorita deorece cum a justificat judecatorul de la registru un contract nu poate produce efecte anterior semnarii lui
deci : pt prelungire contract comodat expirat se face
1.un simplu act aditional in care specificatii ce contract din ce data veti modifica si articolul care il modificati adica durata
2. data prelungirii contractului sa fie aceasi cu data semnarii actului aditional (nu se intampla nimic cu perioada in care a ramas "in vid" in cazul meu 2009 pana 2012 adica nu are efecte juridice negative)
3. poate depune orcine actul aditonal cu conditia sa aiba ordin de serviciu