avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ce controale poiate avea un imm
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ce controale poiate avea un imm

care sunt organismele care pot controla o firma si cam ce pot cauta ele ? (eventual, pe ce legi se bazeaza)
Pai toate institutiile cu care firma intra in contact au dreptul sa se intoarca asupra firmei cu control de verificare, si in plus mai sunt si altele gen opc, cei de la metrologie daca trebuie sa folositi cantare, cei de pe la primarie, garda de mediu si Dumnezeu mai stie care. Nu cred ca vreti sa le stiti pe toate.
tocmai ca ma doare capul : am avut pana acum garda financiara, ANAF-ul, OPC, ITM - contracte si ITM - securitatea muncii, Primaria (sa ma caute de gunoaie :) ), Politia (sa ma intrebe de sisteme de siguranta). Inca nu mi-au aparut APM, DSP, Pompieri. Mai sunt si altii pe care sa-i astept ?
depinde de specificul activitati pe care o desfasurati, dar mai pot fi si altii decat cei mentionati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de functionare larigeor larigeor buna seara, am si eu o intrebare, ce corpuri de control au dreptul sa-mi ceara autorizatia de functionare? (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)
Ce institutii ale statului au drept de control la pfa.? Mihalcea ion Mihalcea ion X-(X-(De exemplu intr-o singura zi a fost in control la un PFA dupa cum urmeaza: -Inspectori Sanepid cu control de 4 ore. -Ministerul administratiei si ... (vezi toată discuția)