avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatia de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatia de functionare

buna seara, am si eu o intrebare, ce corpuri de control au dreptul sa-mi ceara autorizatia de functionare?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:53, 1 Noiembrie 2011
Politia (de orice fel), corpul de control al Primariei, Jandarmeria, Agentiile specializate ale statului ITM, APM, DSV, DSP, Pompieri, Inspectia Constructii... Administratia Fiscala, Consiliul Concurentei... adica oricine arata ca lucreaza pentru stat si are capacitate de control.

Alberto Kurtyan
Cam toate; Corpul de control al primariei, Garda Financiara, ITFS, DSP, ITM, DSV, Politie, Pompieri, Garda de Mediu, s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)
Ce controale poiate avea un imm ContSters126538 ContSters126538 care sunt organismele care pot controla o firma si cam ce pot cauta ele ? (eventual, pe ce legi se bazeaza) (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)