Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la primarie,mediu,salubrizare,SSM,pompieri...(presupun)?
"Autorizatiile pe baza de declaratie de la registrul comertului" ce inseamna,mai exact?La RC am declarat pe propria raspundere ca indeplinim anumite conditii.E suficient ca am declarat asta sau se scot si autorizatii de la fiecare in parte?
Am consultat un avocat,care ne-a facut actele la RC,dar nu ne-a zis nimic dupa ce ne-a dat actele,nici macar de autorizatia de la primarie...
Aveti un certificat constatator de ORC care contine 4 autorizatii: DSP, DSV, APM, ITM, daca aveti sediul sau pct lucru in sediul magazinului in care functionati.
Pe langa aceste autorizatii, aveti obligata sa obtineti un aviz de la primaria de sector, in functie de unde aveti sediul.
Daca vreti un raspuns clar, includeti un link cu autorizatia de la ORC si spuneti mai clar ce vreti sa faceti?
Ati inchiriat spatiul ulterior infiintarii firmei? Sunt doua adrese diferite sau aceeasi adresa.
Ce destinatie a avut spatiul inchiriat?
Oricum, aveti obligatia legala de a afisa la vedere publicului aceste autorizatii si certificatul de inmatriculare.
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)