avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salut

am lucrat la o companie timp de 3 ani si am plecat si de atunci au mai trecut 3 ani si patronu nu vrea sami dea cartea de munca sub nici o forma cum as putea sau unde as putea sa ma adresez pentru ami recupera cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 27 Iunie 2011
salut !
apeleaza la ITM-ul din zona ta folclorica.
eu.ro.lex a scris:

salut !
apeleaza la ITM-ul din zona ta folclorica.

:offtopic:...sau mai bine spus.. etnofolclorica.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
rosu gheorghe, utilizator
occident_197 a scris:

am lucrat la o companie timp de 3 ani si am plecat si de atunci au mai trecut 3 ani si patronu nu vrea sami dea cartea de munca sub nici o forma cum as putea sau unde as putea sa ma adresez pentru ami recupera cartea de munca.

Va puteti adresa : ITM-ului, Inspectiei Muncii si/sau instantei de judecata - Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez ultimul salariu de la patron wolfallo wolfallo Patronul ma duce cu vorba de 8 luni cu ultimul salariu:( Am vb. la telefon si numai promisiuni dar se pare ca este rea vointa ce pot face? pe site itm nu ... (vezi toată discuția)
Diurna Nikyyyyy Nikyyyyy Buna ziua citeva intrebari am si eu sint sofer de tir am lucrat pe comunitate paina,acum 1 sapt am lucrat desi mi sa stricat cardul tahograf a trebuit sa revin ... (vezi toată discuția)
Miam dat demisia si nu mai vor sami dea salariu DBALOTA DBALOTA buna ziua am si eu o problema am lucrat ca instalator la o asociatie de proprietari ma fortau sa sudez in subsoluri fara a avea autorizatie sa fac multe ... (vezi toată discuția)