va rog sa imi spuneti si kie ce se poate intampla daca am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru inselaciune dar am achitat tot prejudiciul...10.000 euro.....dosarul este la curtea de apel craiova...ultimul termen este pe 29 iunie....va multumesc
Instanta poate tine cont de faptul ca ati achitat prejudiciul si va redozeaza pedeapsa intr-un cuantum mai mic sau cu suspendarea executarii. Aceiasi instanta poate insa sa pastreze decizia primei instante fara a tine cont de faptul ca ati achitat prejudiciul. Era in sarcina dvs pana la urma sa-l achitati
Este putin cidat deoarece din moment ce ati achitat prejudiciul sansele la o pedeapsa cu suspendare ar fi trebuit sa se concretizeze.
Nu ati fost prezent la judecata sau ce s-a intamplat?
Ar trebui sa aveti totusi sanse in cadrul caii de atac.
prejudiciul l-am achitat jumatate acu 5 luni iar diferenta acum ... iar sentinta a fost data de judecatorie ... tribunal... eu miercuri am proces si voi face dovada in instanta ca am achitat prejudiciul integral... suspendarea nu poate fi luata in calcul - cred - ptr ca eu a mai avut antecedente ptr care terenul de reabilitare nu a fost indeplinit au lipsit 5 luni fata de data eliberarii biletului la ordin,
daca in aceasta faza prejudiciul este achitat iar cealalta parte imi da in scris ca nu mai are alte pretentii. se poate ca acea sentinta sa fie anulata iar curtea de apel sa ma achite?
De achitat nu cred ca puteti fi achitat deoarece fapta se pedepseste chiar si asa.
Daca ati fi avut avocat poate ca s-ar fi gasit o solutie dar acum nu vad solutii daca sunteti pe recidiva.
Ar fi bine sa platiti totusi un avocat deoarece poate ca nu sunteti recidivist,ci aveti doar antecedente penale.Daca nu sunteti pe recidiva ati putea totusi spera la o suspendare.