avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie casa

Am incheiat o asigurare facultativa casa care acopera si riscurile din polita obligatorie. Trebuie sa inchei neaparat si polita obligatorie? Ar insemna ca asigur dublu anumite riscuri...E suficienta ,legal , polita facultativa?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:19, 27 Iunie 2011
Este suficienta polita facultativa daca sunt cuprinse cele 3 riscuri de la polita obligatorie
E de ajuns. Cand va va expira si nu doriti s-o mai faceti pe cea facultativa, veti fi obligata s-o faceti pe cea obligatorie.
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
george-neagu, moderator
Daca asigurarea facultativa cuprinde si riscurile PAD este suficient si sunteti acoperita legal conform legii 260/2008 republicata si completata in februarie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinte Pilu Pilu Buna seara, as avea si eu o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva:\" daca fac o asigurare facultativa de locuinta care sa acopere riscurile prevazute ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuinþei aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă trebuie să închei asigurare obligatorie de 20 euro ptr. locuinţă , dacă am făcut deja una facultativă cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinte remusremus remusremus Daca am asigurare facultativa a locuintei, mai trebuie asigurare obligatorie PAD (vezi toată discuția)