avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pedeapsa pot primi pentru 2,65 la mie alcoolemie la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pedeapsa pot primi pentru 2,65 la mie alcoolemie la volan? Fara antecedente.

conducere in stare de ebrietate. alcoolemie 2,65 in sange .nu accident, nu antecedente penale, cooperant.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:13, 27 Iunie 2011
Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.
in cel mai fericit caz, veti primi o pedeapsa cu suspendare
Angajati-va un avocat bun care sa va prezinte cauza astfel incat sa obtineti o pedeapsa cat mai mica posibil, pt ca la 2,65 alcoolemie erati in coma la volan si puteati produce o catastrofa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)
Alcool la volan patalina patalina Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 1,80 la prima proba si 1,60 la a doua proba . Am fost trimis in judecata. Nu am antecedente . Ce risc in ... (vezi toată discuția)
Accident cu pagube materiale . alcool an3k an3k S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ... (vezi toată discuția)