buna ziua
daca ma puteti ajuta intro problema pe care o am.am mostenit de la tatal meu niste pamanturi si niste actiuni care au fost ale bunicilor.eu stau in bucuresti acuma.mostenirea mea este in dragasani.as vrea sa stiu daca o pot imputernici pe mama mea sa efectueze operatiunile de vanzare-cumparare,lichidare a actiunilor....probabil este un act..dar eu nu stiu cum se numeste si cam cat ar costa...ce valabilitate ar avea...va multumesc anticipat
Da, o puteti imputernici pe mama dvs sa se ocupe de aceste lucruri. In acest sens, trebuie sa mergeti la un notar public sa va intocmeasca o procura prin care o mandatati pe mama dvs sa se ocupe de vanzare-cumparare, de lichidare a actiunilor. Procura este valabila pana la revocarea ei de catre dvs.
Se plateste o taxa judiciara de timbru, un timbru judiciar si onorariul notarului. Banuiesc ca nu costa prea mult.
Ati facut mostenirea dupa tata?
Puteti sa o imputerniciti pe mama sa vanda, desi deocamdata notarii au suspendat vanzarile prin mandat, pana se conecteaza la programul Politiei privind identitatea persoanelor.
Procura generala
Sebastian00
Mi-a facut bunica mea o procura generala ca sa pot vinde un teren al ei si sa pot umbla la contul bancar, deoarece ea se deplaseaza cu mare greutate.
Mi-a ... (vezi toată discuția)