avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie suspendare proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie suspendare proces

Buna ziua,
Sunt implicat intr-un proces la litigii de munca care a fost suspendat conform art. 244 (1) : cand dezlegarea pricinii atarna, in totul sau in parte, de existenta sau neexistenta unui drept care face obiectul unei alte judecati.
Eu sunt nemultumit de aceasta suspendare deoarece cred ca nu se impunea si vreau sa atac suspendarea. Cum trebuie sa procedez in acest sens? Mentionez ca a fost suspendat in ianuarie 2011.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 16 Iulie 2011
Asupra suspendării judecării procesului, instanţa se va pronunţa printr-o încheiere care, potrivit art.244 ind.1 alin.1 C.proc.civ., poate fi atacată cu recurs în mod separat , cu excepţia celor pronunţate în recurs .

Recursul se poate declara cât timp durează suspendarea cursului judecării procesului ,atât împotriva încheierii prin care s-a dispus suspendarea, cât şi împotriva încheierii prin care s-a respins cererea de repunere pe rol a procesului .
Ori care din parti poate ataca cu recurs incheierea prin care s-a dispus suspendarea in baza art 244 (1)?
Multumesc
Intr-adevar, orice parte din litigiu poate ataca cu recurs hotararea de suspendare a procesului.
Cine judeca recursul la incheierea de suspendare hotarata de Curtea de Apel? Inalta Curte? Multumesc
Recursul se judeca de catre instanta ierarhic superioara .... daca suspendarea a fost dispusa de catre Curtea de Apel, atunci recursul se va judeca la I.C.C.J.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Suspendare recurs redinciucconstantin redinciucconstantin se poate cere suspendarea judecari recursului de ori care parte in proces si pe ce perioada si daca se taxeaza precizez ca e litigiu de munca (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)