avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil - concediu postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil - concediu postnatal

Buna seara, pot beneficia de concediu de crestere copil, daca am 12 luni lucrate - din care 3 luni lucrate efectiv, cu norma intreaga si apoi concediu medical, si mai precizez, ca in timp ce eram in concediu medical am mai avut inca doua luni un contract de munca la domiciliu, care ulterior s-a suspendat.Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 28 Iunie 2011
Daca ati cotizat in ultimele 12 luni la CASS atunci beneficiati de indemnizatie.
Mahetin a scris:

Daca ati cotizat in ultimele 12 luni la CASS atunci beneficiati de indemnizatie.


Indemnizatia pentru CCC nu este conditionata de plata contributiilor catre bugetul de stat, ci de faptul realizarii in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni de venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit

@ levantica
Daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, ati realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit atunci beneficiati de CCC si de indemnizatia lunara aferenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil Liana_86 Liana_86 Voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca am 12 luni lucrate dar cu jumatate de norma, 4h, salar brut 500 lei? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avril_dor avril_dor Buna ziua! Daca am contract de munca pe 2ore/zi pot beneficia de indemnizatia minima de 1232 lei? este vreo problema daca vor fi doar 10 luni de contract in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca par-time TINA2005 TINA2005 Buna ziua!Daca am contract de munca cu 4 ore pot beneficia de imdemnizatia de crestere copil? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)