avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda ITM

In martie am avut un control de la ITM, in urma caruia am primit o amenda de 3000 de lei, pe care am contestat-o. Am regasit-o la ANAF desi nu am primit hotararea judecatoreasca! Stiu ca am pierdut procesul ca am vazut pe site, dar asteptam instiintarea ca sa fac recurs! Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters121210 , utilizator 11:10, 24 Iulie 2011
Hotararea poate fi executata si in aceasta faza de catre ANAF, intrucat, dupa pronuntarea la instanta de fond, hotararea devine definitiva, avand doar o cale de atac, respectiv cea a recursului, care nu suspenda automat executarea silita. Asa ca, depinde de ei daca va lasa in pace sau nu. Dvs. puteti depune o cerere de recurs si inainte de a primi sentinta pronuntata la instanta de fond, dar nu va asteptati la minuni in recurs.:(
ideea e ca eu nu am primit instiintarea ca am pierdut procesul! Am vazut pe site-ul lor, dar nu am fost instiintata in scris de decizia luata! Cu toate astea mai pot face recurs?
Sigur ca se poate.Termenul de recurs curge de la data comunicarii.Trebuie sa vi se comunice hotararea.
Mi se pare ca recursul este suspensiv de executare.
Mi se pare in sensul ca am facut apel la dreptul comun, cel din domeniul contraventiilor.
Update:nu mi se pare, chiar asa este.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2011
ContSters121210, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen predare permis Jowe Jowe Buna ziua. Problema mea este in felul urmator: in septembrie 2008 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile. Am facut o contestatie ... (vezi toată discuția)
Intrare in vigoare hotarare lonita lonita Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti privind data de la care intra in vigoare o hotarare. In data de 07.11, la TMB am primit o decizie favorabila intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)