avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin inundat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin inundat

buna ziua, tocmai am renovat apartamentul, si sistemult de instalatie de apa este nou si schimbat. Cu toae acestea vecina de sub mine imi spune ca o inund. Ideea e ca apa se prelinge pe tevi de la etajul de deasupra mea. Cu toate acestea , eu sunt trasa la raspundere. Cine poate constata ca nu e vina mea si ca vecinii de deasupra, neintelegatori, ar trebui sa suporte consecintele?
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 11:25, 30 Iulie 2008
Solicitati in scris Asociatiei de proprietari sa constituie o comisie care sa constate starea de fapt si care, in functie de cele constatate, sa propuna modalitatea de rezolvare a problemei (eventual poate decide angajarea unui instalator care sa remedieze defectiunea sau care sa o constate macar si in functie de rezultatul constatarii sa impuna locatarului in al carui apartament se afla defectiunea, sa o remedieze - bineinteles daca nu este vorba de instalatia comuna a imobilului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune in urma inundatiei blocului elishepherd elishepherd Mama mea locuieste la etajul 3 intr-un bloc de 6 etaje. In ultimele 18 luni a fost inundata prin tavan de 4 ori, ultima data intamplandu-se acum doua ... (vezi toată discuția)
Am fost inundat. vina administratorului?!?!? _ginu_ _ginu_ Am fost inundat, locuiesc intr-un bloc la etajul 2 intr-o garsoniera si in urma cu trei zile am fost inundat usor, atat eu cat si vecinul de la 3 si 2. A venit ... (vezi toată discuția)
Procedura rolex rolex Proprietarul unui apartament de la parter este inundat de vecinul de deasupra datorita unei teve sparte in pardoseala de beton a baii acestuia. De 10 ani toate ... (vezi toată discuția)