avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare ccm la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare ccm la ITM

doresc un model de cerere de inregistrare a CCM incheiat la nivel de unitate, la ITM
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 11:02, 28 Iunie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate ccm la nivel de ramura Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As dori sa stiu daca CCM la nivelul ramurii comert mai este valabil sau nu . Contractul (Contract nr. 42 din 11/02/2010 Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Ce documente contine dosarul pentru inregistrarea unui ccm la nivel de unitate la itm? Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente ar trebui sa depun la itm pentru a-mi fi inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate? ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului colectiv de munca? anastasia14 anastasia14 Buna ziua, As dori sa imi spuneti care sunt pasii de urmat in intocmirea contractului colectiv de munca. Va multumesc! (vezi toată discuția)