avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare administrator SRL

Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a mai adauga un administrator la un SRL si ce costuri implica.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:38, 28 Iunie 2011
In cazul in care nu merge administratorul la ORC pentru inregistrarea mentiunii este nevoie de o delegatie din partea societatii semnata de administrator prin care se imputernicieste persoana care va face mentiunea la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere onrc act constitutiv actualizat emillius emillius Buna ziua, Ce documente trebuie sa contina dosarul pentru depunerea la ONRC a unui act constitutiv actualizat? Fata de ultima actualizare publicata nu s-au ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Madalina99 Madalina99 Administratorului i-a expirat mandatul si atunci cei 2 asociati au hotarat printr-un act aditional sa preia fiecare aceasta functie. Mai este necesar sa se ... (vezi toată discuția)
Majorarea c.s. mony mony Puteti sa-mi spuneti din practica Dvs., care sunt documentele CONTABILE pe care o firma care doreste sa-si majoreze capitalul social prin incorporarea ... (vezi toată discuția)