avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insusirea unui bun gasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insusirea unui bun gasit

Un copil de 15 ani jumate a gasito cartela de abonament a vorbit pe ea si i sa facut dosar penal cu concluzia politailor sa platim suma de 600 ron proprietarului cartelei dosarul a ajuns an faza de a ne pune avocat a aduce copilu la doctor pentru a avea discernamant nu stim ce se va atampla datine un sfat
Cel mai recent răspuns: al3ksandru , utilizator 14:31, 28 Iunie 2011
achita prejudiciul de 600 ron si cu siguranta instanta ii va da pustiului o amenda administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac o plangere penala impotriva unei persoane fizice? Nicoleta Alexandru Nicoleta Alexandru Buna ziua Persoana in cauza (o vecina) mi-a furat cartela SIM de Vodafone si a vorbit de pe ea cateva luni de zile. Eu avand doua, o pastram numai pentru ... (vezi toată discuția)
Insusire bun mirela draghici mirela draghici am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la ... (vezi toată discuția)
Problema abonament telefonie - oferta prezentata inselator de operator croco_madness croco_madness Va salut cu respect ! Am o problema cu un abonament telefonie. Am cumparat un numar de telefon gold de pe un site de vanzari , totul bine si frumos. Am ... (vezi toată discuția)