avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... LIMITAREA COMISIONULUI DE RAMBURSARE ANTICIPATA PENTRU ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

LIMITAREA COMISIONULUI DE RAMBURSARE ANTICIPATA PENTRU PERSOANE JURIDICE

Exista o limitare a comisionului de rambursare anticipata a creditului contractat de catre o persoana juridica, (cum este acela de 1%, respectiv 0% pentru credite cu dobanda fixa, respectiv variabila, pentru consumatori persoane fizice, conform ordonantei 50/2010?
Cel mai recent răspuns: ContSters210360 , utilizator 14:41, 28 Iunie 2011
In mod evident, nu. Persoana juridica nu este consumator. Tarifele practicate de persoana juridica ce a luat creditul sunt cumva limitate de vreo lege?
Stiu ca nu este consumator si ca nu i se palica prevederile ordonantei. Intrebarea era daca exista totusi o limitare legala (o limita maxima) in privinta comisionului pe care il pot percepe bancile de la aceste pj in cazul rambursarii anticipate?
Nu exista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane banci trandanus trandanus Buna ziua. Doresc sa achit un credit de nevoi personale anticipat si va adresez intrebarea daca mi se mai percepe comision de achitare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)