avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... AJUTOR!
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

AJUTOR!

Buna ziua!
As vrea sa intreb daca imi poate spune cineva de unde pot face rost de modele pentru: fisa de evaluare,plan individual de interventie,foaie de iesire,fisa medicatiei,toate acestea fiindu-mi necesare la buna activitate a unui centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu(centru de zi) pentru persoanele cu hanicap.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:56, 28 Iunie 2011
Acestea sunt aspecte destul de tehnice. Nu aveti un medic acolo sa va spuna? Sau poate colaborati cu un cadru medical, ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala - model fise centre de zi dgaspc Kanedel Kanedel Buna ziua! As vrea sa intreb daca imi poate spune cineva de unde pot face rost de modele pentru: fisa de evaluare,plan individual de interventie,foaie de ... (vezi toată discuția)
Cine face planul de evacuare Kapy Kapy As dori sa stiu cine intocmeste planul de evacuare? Unde trebuie sa ma adresez? la inchirierea spatiului am gasit unul dar era doar mmacheta si nu stiu daca e ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru evaluarea imobiliara a unui apartament Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce acte imi sunt necesare pentru a obtine un raport de evaluare imobiliara? (vezi toată discuția)