avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistenta sociala - model fise centre de zi DGASPC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistenta sociala - model fise centre de zi DGASPC

Buna ziua!
As vrea sa intreb daca imi poate spune cineva de unde pot face rost de modele pentru: fisa de evaluare,plan individual de interventie,foaie de iesire,fisa medicatiei,toate acestea fiindu-mi necesare la buna activitate a unui centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu(centru de zi) pentru persoanele cu handicap.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
Kanedel, utilizator
Cel mai recent răspuns: tyna_mbm , utilizator 20:44, 14 Iulie 2011
Intrebati la DGASPC de unde le puteti procura.
Se gasesc de asemenea formulare tipizate in anexele legilor din acest domeniu...daca nu lucrati in subordinea DGASPC din judet se pot personaliza cu antetul centrului in care activati.De asemenea va poate ajuta si site-ul mmssf.ro...va trimit link-ul de acces [ link extern ] !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! Kanedel Kanedel Buna ziua! As vrea sa intreb daca imi poate spune cineva de unde pot face rost de modele pentru: fisa de evaluare,plan individual de interventie,foaie de ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)