avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresat

ce se intampla daca esti lovit de o persoana.lovit in sensul (batut pana cazi jos)
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 17:52, 28 Iunie 2011
Mergeti la medicul legist, obtineti certificat medico - legal, apoi plangere la politie pentru lovire/vatamare corporala (in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale). Trebuie sa aveti si martori care sa dea declaratie la Politie.
Plangerea trebuie formulata in termen de 2 luni de la incident.

Art 180-181 C.P.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
Cristina Pielmus , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau si eu un sfat iulyk_iulyan iulyk_iulyan Problema este urmatoarea : In urma cu mai multe zile fratele meu a fost intr-o localitate vecina a fost intr-un bar cu un prieten iar cand au plecat din bar ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)