avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma student
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma student

Buna seara.
Doresc sa infiintez un SRL si sa beneficiez de reducerile oferite pentru studenti. Mai pot beneficia ce aceste reduceri avand in vedere ca am terminat masterul deja (de vre o luna) si in maomentul de fata nu m-am inscris la nici o alta facultate? Mentionez ca am sub 30 de ani.
Multumesc mult pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Reduceri la infiintarea unui srl de catre un student florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, sunt studenta in anul I la master si as dori sa infiintez un SRL. Am vazut pe ONRC ca se ofera reduceri, dar nu si care este valoarea reducerii. ... (vezi toată discuția)
Srl student stafieligia stafieligia Buna. Doresc sa infiintez un SRL si am inceput documentatia de infiintare a firmei in urma cu 3 saptamani, pe cand eram studenta inca. Am obtinut o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Lamuriri infiintare srl dragos_nistor dragos_nistor Buna seara, doresc sa infiintez un srl avand ca domeniu de activitate activitati de asistenta stomatologica (caen 8623). Exista posibilitatea de a face acest ... (vezi toată discuția)