avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare in contabilitate-bonuri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare in contabilitate-bonuri fiscale

pot inregistra in contabilitate bonuri fiscale(materiale de constructii,consumabile etc)fara factura?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 19:52, 28 Iunie 2011
Daca faceti NIR da, totusi eu nu mi-as face un obicei; solicitati factura pentru bonul fiscal.
CA sa fie deductibile BF pentru materialele consumabile si altele la care nu faceti NIR trebuie sa le cuprindeti intr-un decont de cheltuieli ,stampilat si aprobat de administrator.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bon fiscal florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Detin un magazin alimentar si de curand l-am renovat. Cum pot deconta un bon fiscal pe care este trecut vopsea - pe care am folosit-o la ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli LauraE LauraE Buna ziua Am si eu o nelamurire in legatura cu deductibilitatea anumitor cheltuieli de investitie in amenajarea unui spatiu comercial si cheltuieli cu, ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)