avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate cheltuieli

Buna ziua
Am si eu o nelamurire in legatura cu deductibilitatea anumitor cheltuieli de investitie in amenajarea unui spatiu comercial si cheltuieli cu, consumabile, mai exact, daca am doar bonul fiscal pentru aceste cheltuieli, pentru a fi inregistrate in contabilitate si a fi deductibile la calculul impozitului trebuie sa le intocmesc nota de receptie sau un alt document justificativ ( nu am factura fiscala, doar bon fiscal stampilat). Mentionez ca detin un II iar contabilitatea se tine in partida simpla.
Va multumeesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:00, 9 Ianuarie 2013
Sa le puteti inregistra si aceste BF .trebuie sa le cuprindeti
intr-un "decont de cheltuieli" lunar .
Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate-bonuri fiscale gabitza1980 gabitza1980 pot inregistra in contabilitate bonuri fiscale(materiale de constructii,consumabile etc)fara factura? (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Bon casa de marcat carmen_danciu carmen_danciu Va rog sa-mi spuneti daca bonurile de la casa de marcat trebuiesc neaparat insotite de factura fiscala indiferent de suma pentru a fi introduse pe ... (vezi toată discuția)