avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deductibilitate cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deductibilitate cheltuieli

Buna ziua
Am si eu o nelamurire in legatura cu deductibilitatea anumitor cheltuieli de investitie in amenajarea unui spatiu comercial si cheltuieli cu, consumabile, mai exact, daca am doar bonul fiscal pentru aceste cheltuieli, pentru a fi inregistrate in contabilitate si a fi deductibile la calculul impozitului trebuie sa le intocmesc nota de receptie sau un alt document justificativ ( nu am factura fiscala, doar bon fiscal stampilat). Mentionez ca detin un II iar contabilitatea se tine in partida simpla.
Va multumeesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:00, 9 Ianuarie 2013
Sa le puteti inregistra si aceste BF .trebuie sa le cuprindeti
intr-un "decont de cheltuieli" lunar .
Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in contabilitate-bonuri fiscale gabitza1980 gabitza1980 pot inregistra in contabilitate bonuri fiscale(materiale de constructii,consumabile etc)fara factura? (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Bon casa de marcat carmen_danciu carmen_danciu Va rog sa-mi spuneti daca bonurile de la casa de marcat trebuiesc neaparat insotite de factura fiscala indiferent de suma pentru a fi introduse pe ... (vezi toată discuția)